Kantoornieuws

Post Consultancy ontvangt predicaat SBR-rapportages

Post Consultancy heeft maandag 25 juni 2012 een bronzen predicaat uitgereikt gekregen door het Financiële Rapportage Collectief (FRC) voor succesvolle deelname aan de ketentest SBR-kredietrapportages. Klik hier voor het landelijke persbericht dat hierover verschenen is.

We hebben meegedaan aan deze ketentest in het belang van onze cliënten! SBR wordt namelijk dé standaard voor uitwisseling van financiële gegevens met de belastingdienst, bancaire instellingen en Kamer van Koophandels, waarbij op zeer efficiënte wijze financiële rapportages aangeleverd kunnen worden op basis van een gestandaardiseerde indeling. We lopen hiermee voorop in de ontwikkelingen in de landelijke accountancy- en advieswereld en hebben ons door deelname als plaatselijk (Urker) kantoor landelijk weten te onderscheiden. 

Het behaalde predicaat vormt een 'symbolische beloning', belangrijker achten wij echter de inhoudelijke beoordeling van de rapportages door de bancaire instellingen. Deze positieve kwalificatie vormt voor ons het bewijs dat wij in de (nabije) toekomst de belangen van onze cliënten zo optimaal mogelijk kunnen blijven bedienen. Het is voor ons kantoor dus een vruchtbare investering geweest in onze toekomst maar met name ook in die van onze klant!


Post Consultancy

Marsdiep 4
8321 MC Urk

0527 - 68 72 04
0527 - 69 09 53
06 - 50 86 33 35


NOAB keurmerk RGB

Volg ons op:

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.
Vul uw naam in aub
Invalid email address.
Vul uw telefoonnummer in aub.
Invalid Input