Kantoornieuws

Deelname aan beurs Maritime Industry in Gorinchem

Samen met zusteronderneming Weforsea Crowdfunding zijn we dit jaar ook weer present op de beurs Maritime Industry in Gorinchem op 7, 8 en 9 mei as.

Maritime Industry is dé vakbeurs voor de binnenvaart en maritieme industrie. 
Dit jaar viert het platform waar de volledige binnenvaartsector samenkomt haar 15 jarige jubileum. Dit betekend onder andere 2000m2 extra beursvloer, een seminarprogramma met toonaangevende vakprofessionals en last but not least de gloednieuwe airco installatie om uw bezoek nog aangenamer te maken.

Als administratie- en advieskantoor mogen wij een grote groep binnenvaart- en maritieme ondernemers tot onze clientèle rekenen. We hebben dus veel ervaring en inzicht in de ontwikkelingen binnen deze sector en kunnen u met een gepast advies van dienst zijn. Ook wanneer u op zoekt bent naar een boekhouder met sectorinhoudelijke expertise bent u bij ons aan het goede adres. Kom vrijblijvend eens langs op onze stand om onder het genot van een kopje koffie of een drankje uw mogelijkheden te bespreken.
 

U vindt ons op het paviljoen van Urk Maritime op stand I112!

Wanneer u gratis toegang wilt verkrijgen tot de beurs, neem dan even contact met ons op voor de gratis registratiecode (registreren vooraf is wel verplicht). 

Registreren kan via: www.evenementenhal.nl/maritime. Klik op 'kaarten bestellen' en vul de registratiecode in.

Urk maritime paviljoen Maritme Industry 2019

 


Post Consultancy

Marsdiep 4
8321 MC Urk

0527 - 68 72 04
0527 - 69 09 53
06 - 50 86 33 35


NOAB keurmerk RGB

Volg ons op:

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.
Vul uw naam in aub
Invalid email address.
Vul uw telefoonnummer in aub.
Invalid Input