Kantoornieuws

LET OP: Subsidieregeling Praktijkleren 2019 weer open!

Bedrijven en instellingen die een praktijk- of leerwerkplaats aanbieden, kunnen in aanmerking komen voor de subsidieregeling Praktijkleren.

Voor het school-, studiejaar 2018/2019 kunt u een aanvraag indienen van 2 juni 2019 09.00 uur tot en met 16 september 2019 tot uiterlijk 16.59 uur.

LET OP:
Naast de opleidingsrichtingen Techniek, Landbouw en Natuurlijke omgeving geldt de regeling nu ook voor Gezondheidszorg, Gedrag en Maatschappij. Denk hierbij aan Verpleegkunde, Fysiotherapie, Logopedie, HRM en Personeel&Arbeid .

RVO.nl kan bij uw bedrijf een controle uitvoeren. Daarom is het van belang dat uw administratie op orde is. Per vmbo leerling, mbo BBL deelnemer of hbo student moet u beschikken over:
Een geldige praktijkleerovereenkomst
Aanwezigheidsadministratie in uw leerbedrijf
Administratie waarmee u de voortgang, de begeleiding en de manier waarop het deel van de leerdoelen/kwalificaties/kwaliteiten van de beroepsvorming is behaald, aantoont
Een kopie van het diploma

Maak om de begeleiding aan te tonen kopieën van afgetekende opdrachten/beoordelingen uit het BPV handboek voordat uw MBO-BBL-deelnemer met het BPV handboek uw leerbedrijf verlaat, of van opdrachten die een HBO-student binnen uw bedrijf heeft uitgevoerd. U kunt ook tussentijdse gespreks-, beoordelings,- en evaluatieverslagen gebruiken om de begeleiding aan te tonen. Bewaar deze administratie dus goed.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze subsidie en/of wilt u een aanvraag indienen? We helpen u daar graag bij. 
Neem contact op met Johannes Weerstand via 0527-687204 of via


Post Consultancy

Marsdiep 4
8321 MC Urk

0527 - 68 72 04
0527 - 69 09 53
06 - 50 86 33 35


NOAB keurmerk RGB

Volg ons op:

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.
Vul uw naam in aub
Invalid email address.
Vul uw telefoonnummer in aub.
Invalid Input