Kantoornieuws

Scholingsfonds Maritiem Noordelijk Flevoland

Als onderdeel van de Regiodeal (tussen het Rijk en de regio o.a. om Maritiem Urk te versterken) is het Scholingsfonds Maritiem Noordelijk Flevoland opgericht. Doel van het Fonds is om de beroepsbevolking blijvend inzetbaar te houden op de maritiem technische arbeidsmarkt en om de economische positie van het Maritiem Cluster Urk te versterken. 
Het fonds wil gerichte scholing stimuleren en toegankelijk maken door een financiële tegemoetkoming te bieden in de vorm van een tegoedbon van maximaal € 5.000. De regeling richt zich in het bijzonder op de doelgroep tot mbo-4 niveau en woonachtig of werkzaam in de maritieme sector is op Urk of in de Noordoostpolder. Medewerkers van bedrijven kunnen de gevraagde kennis en vaardigheden op peil houden of brengen en ook kunnen mensen worden opgeleid voor beroepen waar het bedrijfsleven in de maritieme sector behoefte aan heeft.

Voor de beroepsvisserij IJsselmeer-Markermeer-IJmeer is een extra tegoedbon beschikbaar om de kansen (omscholing) op de arbeidsmarkt te vergroten.

Meer informatie is te vinden op www.flevoland.nl/scholingsfonds. Mocht u vragen hebben over deze regeling kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 0527-687204 of

NB: Stapeling met regelingen van het OTIB of OOM is toegestaan


Post Consultancy

Marsdiep 4
8321 MC Urk

0527 - 68 72 04
0527 - 69 09 53
06 - 50 86 33 35


NOAB keurmerk RGB

Volg ons op:

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.
Vul uw naam in aub
Invalid email address.
Vul uw telefoonnummer in aub.
Invalid Input