Kantoornieuws

Samenwerking Post Consultancy & VABU administraties & belastingadvies

Samenwerking Post Consultancy & VABU administraties & belastingadvies

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat Post Consultancy Advies- en Administratiekantoor (van dhr. Louwe Post) en VABU administraties & belastingadvies (van dhr. Fokke Post), beiden gevestigd op Urk, een samenwerking zijn aangegaan.

Door middel van de samenwerking gaan we de wederzijdse expertise samenvoegen zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

De nieuwe naam van het kantoor wordt Post Consultancy.

VABU administraties & belastingadvies zal per 1 april 2022 met het kantoor en personeel verhuizen van Wijk 4-3 te Urk naar het kantoor van Post Consultancy, gevestigd Marsdiep 4 te Urk.
Per die datum kunnen klanten van VABU administraties & belastingadvies dus terecht op het Marsdiep.

Het emailadres voor de klanten van VABU administraties & belastingadvies wordt vanaf 1 april 2022 . Het telefoonnummer blijft ongewijzigd.

Naast bovenstaande wijzigingen blijven de contactpersonen en aanspreekpunten voor klanten van VABU administraties & belastingadvies ongewijzigd.

Voor klanten van Post Consultancy verandert er verder niets.

We hopen door de samenwerking u als klant zo optimaal mogelijk van advies te kunnen voorzien! Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief, neem dan contact met ons op of loop even binnen voor een kopje koffie!

Louwe Post, Post Consultancy, 0527-687204, 06-50863335,
Fokke Post, VABU Administraties & Belastingadvies, 0527-687394, 0651355260,

 


Subsidie binnenvaart nieuwe schone motor; budget 2022 uitgeput.

Het beschikbare budget voor de Subsidieregeling Verduurzaming Binnenvaartschepen voor het vervangen van een oude motor of het plaatsen van een electrische aandrijflijn is voor het kalenderjaar 2022 uitgeput. 
Vanaf 1 januari 2023 komt er nieuw budget beschikbaar. vanaf dat moment kunt u hiervoor ook weer nieuwe aanvragen indienen. Mocht er alsnog ruimte ontstaan in 2022 dan maken we dat hier bekend en/of houdt u de website www.rvo.nl/srvb in de gaten voor wat betreft actuele berichtgeving.

Voor het verduurzamen van uw schip met een katalysator is nog ruim voldoende budget beschikbaar. Hiervoor kunt u ook in 2022 nog een nieuwe aanvraag indienen. 

Bron: www.rvo.nl/srvb

 


TVL 4e kwartaal opengesteld

De TVL Q4 2021 opende maandag 20 december om 8:00 uur. Ondernemers kunnen tot 28 januari 2022, 17:00 uur aanvragen. TVL Q4 2021 is voor ondernemers die in het 4e kwartaal van 2021 minimaal 20% (!) omzetverlies verwachten ten opzichte van het 4e kwartaal van 2019 of het 1e kwartaal van 2020.


Nieuwe algemene leveringsvoorwaarden

Zoals u weet zijn wij gecertificeerd lid van de branchevereniging NOAB en daardoor gehouden de NOAB-leveringsvoorwaarden te hanteren. NOAB heeft de algemene leveringsvoorwaarden geactualiseerd. De aangepaste voorwaarden hebben wij op onze website gepubliceerd. U vindt deze door op de homepagina van onze website www.postconsultancy.com helemaal onderin te klikken op Algemene Voorwaarden. 

Vanaf heden zullen deze voorwaarden van toepassing zijn op de werkzaamheden die wij voor u verrichten. Er verandert echter niets aan de dienstverlening die u van ons gewend bent.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van het voorgaande, dan horen we dat uiteraard graag van u. U kunt ons bereiken op 0527-687204 of via .


Akkoord vangstmogelijkheden visserij 2022

De lidstaten van de Europese Unie (EU) hebben een akkoord bereikt over de vangstmogelijkheden voor 2022. Voor de gedeelde bestanden met het Verenigd Koninkrijk (VK) zijn tijdelijke afspraken gemaakt voor de eerste drie maanden van 2022.

Voor deze bestanden kunnen Nederlandse vissers in elk geval volgend jaar in januari, februari en maart 25 procent van hun quota benutten. In het akkoord zijn de maatregelen voor de aalvisserij aangescherpt om de verplichte gesloten periode te  koppelen aan de migratieperiode van de aal, in lijn met wat Nederland al doet.

 


Subsidie Praktijkleren in de derde leerweg

Verzorgt u een praktijk- of werkleerplaats voor een werkzoekende of een werkende die werkloos dreigt te worden? Kijk of u gebruik kunt maken van de Subsidieregeling praktijkleren in de derde leerweg.

De subsidie is een tegemoetkoming voor de kosten die een erkend leerbedrijf maakt voor het begeleiden bij de beroepspraktijkvorming van een student die een mbo-opleiding in de derde leerweg volgt. Alleen kortlopende bij- en omscholing van een werkzoekende of een werkende die werkloos dreigt te worden komt in aanmerking voor deze subsidie.  De subsidie is onderdeel van het steun- en herstelpakket COVID19.
Meer informatie over deze nieuwe subsidieregeling is te vinden op de website van RVO.  De eerste aanvraagronde gaat open op 3 januari 2022.


Post Consultancy

Marsdiep 4
8321 MC Urk

0527 - 68 72 04
0527 - 69 09 53
06 - 50 86 33 35


NOAB keurmerk RGB

Volg ons op:

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.
Vul uw naam in aub
Invalid email address.
Vul uw telefoonnummer in aub.
Invalid Input